Bliv sponsor

Hvis du ønsker at blive sponsor i Tårnby Skøjteklub, kan vi tilbyde dig følgende aftaler:

Guld sponsor: 5.000,- DKK eller derover – eller service/produkt i lignende prisleje.

Sølv sponsor: 2.500,- DKK

Bronze sponsor: 1.500,- DKK


Guld sponsor:

Som guld sponsor får du et stort banner op inde i skøjtehallen. Banneret vil blive eksponeret ved alle de arrangementer, vi har i løbet af sæsonen. Der er ofte mere end 500 personer til stede ved disse arrangementer. Banneret hænger også fremme ved samtlige ishockeykampe, da vi deler hallen med ishockey.


Man får sit logo på vores hjemmeside, og man bliver omtalt på vores Facebook side og i vores nyhedsbrev.

Der vil blive afholdt et skøjtearrangement en gang om året, hvor man som firma kan komme med en gruppe på 5-10 personer og få en sjov time på isen. Herefter vil der blive serveret mad og drikke.


En til to gange om året vil der blive afholdt et sponsorarrangement, hvor der vil være mad og drikke og et foredrag af en spændende og inspirerende person.


Sølv sponsor:

Som sølv sponsor får man sit logo på vores hjemmeside, og man bliver omtalt på vores Facebook side samt i vores nyhedsbrev.


For et mindre beløb, vil man blive tilbudt et sponsorarrangement, hvor der vil være mad og drikke og et foredrag med en spændende og inspirerende person.


Bronze sponsor:

Som bronze sponsor man sit logo på vores hjemmeside, og bliver omtalt på vores Facebook side samt i vores nyhedsbrev.


Hvad går støtten til:

Den støtte vi får via sponsorater går 100 % til TSK løbere.

Vi afholder en del arrangementer, som ikke har noget med skøjteløb at gøre; det er for at fremme det sociale sammenhold i klubben. Af arrangementer kan nævnes, har vi fælles overnatninger og spisning, Halloween, Mortens aften, juleklip, kagens dag og perledag mm.


Få gratis kontingent: 

Kunne du tænke dig at få gratis kontingent og samtidig støtte TSK? Det kan du hvis du skaffer sponsorer til klubben. Hvis du kan skaffe sponsorer, der dækker mere end 3 gange det beløb som kontingentet lyder på, kan du få gratis kontingent. Hvis du f.eks. betale 3.000 kr. om året i kontingent, så skal du skaffe sponsorer for mere end 9.000 kr. Se mere om sponsorer her.


Bliv en sponsor