Forældrehjælp i hverdagen i TSK

Vi er en forening af frivillige kræfter

Er du forælder til en skøjteløber i Tårnby Skøjte Klub, så kunne vi rigtig godt tænke os, hvis du vil være en af dem, som gerne vil hjælpe lidt til en gang imellem, når der er brug for det. Det behøver bare være et par timer, al hjælp er bedre end ingenting! Læs med her og se om der er noget du har tid, lyst og overskud til at hjælpe klubben og dermed også dine egne børn med.

Jo flere vi er til at hjælpe lidt til en gang imellem, jo mindre skal hver enkelt person hjælpe med, og det er uanset om dit barn går på skøjteskole eller på mesterskabsholdet.

Det tunge ansvarsfulde arbejde varetages af klubbens bestyrelse, men der er stor brug for netop DIN hjælp til at udføre mindre opgaver fra tid til anden.  Forældrehjælp er nyttigt ifm. Onsdagsmad, Tut-vagter, hjælp til at gøre klar til skøjteskole, holde klublokalet pænt mv. Læs mere herunder.


Onsdagsmad  og evt. lørdagsmad 

De fleste onsdage laver nogle af vores gode frivillige kræfter mad som kan købes i Tutten. Vi kan altid bruge en hjælpende hånd til bååde madlavning, anretning oprydning og opvask. Man skal huske at melde sig til via link på vores facebookside senest tirsdag kl. 18.


Om lørdagen laver vi også fra tid til anden en ret, pandekager eller andet, så løberne og andre kan få lidt at spise midt på dagen. 


Tut-vagt

Hvis man har lyst til at hjælpe TSK med at holde Tutten i gang, tager vi også meget gerne imod din hjælp. Tutten er åben onsdag fra ca. 17-19 og lørdag fra 12-15. Her har vi brug for hjælp til at åbne/lukke Tutten, lave kaffe, the, stille slik frem, lave masser af kaffe, ekspedere ”kunder” og servere mad efter bestilling mm.

Køber man noget selv i Tutten skal man naturligvis altid vise sin betaling til en anden fra klubben, som tjekker din Mobilepay eller kontantbetaling.


Gøre klar om onsdagen og lørdagen til skøjteskole

Kommer man i god tid i forbindelse med skøjteskolens timer  onsdag og lørdag, må man meget gerne tage fat og gøre klar i klublokalet. Her skal der rulles måtter ud og stilles stole frem, som løberne sidder på, når de tager skøjter på og af.

Man kan også hjælpe med at leje skøjter ud til prøvetimen. Her skal der hentes skøjter, hjælpe med de rigtige størrelser, og efter prøvetimen skal der tørres klinger af og skøjterne skal sættes på plads i skøjterummet.

Hvis man er i klubben lidt sent en onsdag eller lørdag må man også meget gerne hjælpe med generel oprydning. Man kan f.eks. lige feje det værste, eller hjælpe med at stille stole op efter brug. Dette gælder i øvrigt alle dage man kommer i klubben Hvis man har tid og lyst, så er man altid velkommen til at bage en kage, som kan sælges onsdag/lørdag i Tutten – det vækker altid glæde! Forældrenes hjælp betyder så meget for TSK – og oftest er det nemt at give en lille ekstra hånd med. Vil man gene høre mere om frivillige i TSK – så spørg gerne trænere og bestyrelsen.