TSKs trænerteam

Michael Tyllesen - Cheftræner

Min skøjtekarriere startede som 7-årig i Hvidovre Skøjte Klub. Jeg er 6 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester, bronzevinder ved Skate Canada 'Grand Prix', 9 gange VM-deltager, 8 gange EM deltager (4 gange i Top 10), samt 2 gange OL deltager, i '94 og '98, med en 9. plads i Nagano ‘98. 


I år 2000 blev jeg professionel og turnerede 10 år med verdens største live entertainment show, Holiday on ice, som Principal i showet. Jeg har tidligere været national skøjtedommer i 10 år, og været kommentator på Eurosport. Udover skøjteverdenen har jeg sideløbende med jeg selv trænede i 90’erne, arbejdet 4 år i reklamebranchen, som reklameassistent og med elevplads som rentegner.


I juni 2015 blev jeg færdiguddannet diplomtræner, den højeste uddannelse under Danmarks idrætsforbund. I september 2017 blev jeg uddannet 'Teknisk Specialist' og i perioden 2019-2020 er jeg igang med en international træneruddannelse arrangeret af ISU (International Skating Union). Jeg har været cheftræner i TSK siden 2011.

Louise Wassard Stielund - Træner og Skøjteskole- og FunSkate Ansvarlig

Jeg er  fra 1999 og er pt. i gang med at uddanne sig til sygeplejerske i København.

Jeg har skøjtet, siden jeg var tre år gammel (blandt andet i TSK). Jeg har været mesterskabsløber, og har deltaget i blandt andet Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige.


Jeg været træner siden 2013, og taget hjælpetræneruddannelsen, klubtræneruddannelsen og er herudover også uddannet FunSkate Bedømmer og Teknisk Specialist (igennem dansk Skøjte Union).

Jeg har deltaget på seminarer med verdenskendte trænere, heriblandt Ravi Walia. Jeg har en stor passion for skøjteløb og det at arbejde med mennesker, fordi jeg elsker at se udviklingen hos den enkelte – både fysisk og mentalt.

Nanna Jiang Hansen - Træner

Jeg er fra 1998 og er lige startet på Københavns Universitet, hvor jeg læser kinastudier. Herudover arbejder jeg også som vikar på et fritidshjem. Jeg har skøjtet, siden jeg var 4 år gammel og har løbet i mesterskabsrækken, hvor jeg blandt andet har deltaget i Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.


Jeg har været træner siden 2011 og har både hjælpetræneruddannelsen og klubtræneruddannelsen. Derudover er jeg uddannet FunSkate bedømmer, men er også færdiguddannet som national dommer gennem Dansk Skøjte Union.

Jeg kan godt lide at være skøjtetræner, da det at arbejde med børn og unge giver mig en glæde i min hverdag, som gør, at arbejde føles som et frirum.

Cecilie Pentikainen Christensen - Træner

Jeg er fra 1999 og da jeg var 6 år startede jeg til kunstskøjteløb. Det startede med, at mine forældre syntes jeg skulle dyrke noget sport, og så prøvede de at tage mig med i Tårnby Skøjte Klub til en prøvetime. Siden den dag har jeg gået til kunstskøjteløb. Jeg er stadig aktiv løber som ‘’K’’onkurrenceløber.


Jeg har taget hjælpetræneruddannelsen igennem DSU og DIF. Jeg er træner for skøjteskolen på gult hold, mini og FunSkate holdet.


Jeg hjælper også til på nogle af K-holdene. Jeg kan godt lide at se udviklingen hos de forskellige løbere på den ene eller den anden måde.


Ved siden af skøjtehallen er jeg uddannet pædagogisk assistent. Udover dette er jeg fysiurgisk massør, og sportsbehandler med speciale indenfor idrætsskader.

Marie Gjørup - Hjælpetræner

Mikkeline Bømler - HjælpetrænerVictoria Møgelgaard - Hjælpetræner

Billede afventer

Sigurd Weldingh - Hjælpetræner

Charlotte Lütken - Hjælpetræner

Emilie Dannef - Hjælpetræner

Viktoria Qasem - Hjælpetræner

Victoria Rosendal - Hjælpetræner

Mathilde Larsen - Hjælpetræner

Ellen Jørgensen - Hjælpetræner

Ellen Danielsen - Hjælpetræner

Nikoline Darfelt - Hjælpetræner

Nikoline Gellner - Hjælpetræner

Annika Skibby - Hjælpetræner

Perle Marie Vejby - Hjælpetræner