Holdstruktur og kontingent

Holdstruktur og kontingent

Holdstruktur

TSKs hold er inddelt efter gældende normer indenfor skøjteløb og Dansk Skøjte Union. Holdstrukturen er som følger:

 

Skøjteskolen

Skøjteskolen i TSK er for nybegyndere og let øvede og er delt op i 6 forskellige hold på baggrund af alder og niveau. Man skal være tilmeldt skøjteskolen inden man fylder 21 år. På Skøjteskolen vil løberne opnå skøjteløbets grundteknik og færdigheder under hensyntagen til den enkeltes mentale og fysiologiske formåen.

På Skøjteskolen lægges der fokus på, at løberne opnår forskellige færdigheder gennem sjove øvelser og leg. På Skøjteskolen har man mulighed for at deltage i Dansk Skøjte Unions FunSkate konkurrencer.


Hvidt hold

Hvidt hold er for nybegyndere under 9 år.

Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Rødt hold

Rødt hold er for nybegyndere i alderen 8-12 år.

Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Blåt hold

Blåt hold er for nybegyndere i alderen 11+ år.

Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Orange hold

Orange hold er for let øvede i alderen 8-12 år. Det er trænernes og den Skøjteskole Ansvarliges vurdering med udgangspunkt i dokumentet ’Krav til holdoprykning’, hvornår man er klar til at få tilbuddet om at rykke til dette hold. Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Gult hold

Gult hold er for let øvede i alderen 10-13 år. Det er trænernes og den Skøjteskole Ansvarliges vurdering med udgangspunkt i dokumentet ’Krav til holdoprykning’, hvornår man er klar til at få tilbuddet om at rykke til dette hold. Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Grønt hold

Grønt hold er for let øvede i alderen 12+ år. Det er trænernes og den Skøjteskole Ansvarliges vurdering med udgangspunkt i dokumentet ’Krav til holdoprykning’, hvornår man er klar til at få tilbuddet om at rykke til dette hold. Holdet har 2 ispas og 1 off ice ugentligt.

 

Mini-holdet

Mini-holdet er for løbere under 11 år. Det er trænernes og den Skøjteskole Ansvarliges vurdering med udgangspunkt i dokumentet ’Krav til holdoprykning’, hvornår man er klar til at få tilbuddet om at rykke til dette hold.


Som løber på Mini holdet skal man deltage i minimum 1 ud af 3 FunSkate konkurrencer pr. sæson. Holdet har 3 ispas og 2 off ice ugentligt. 

 

K-aspirant

På K-aspirantholder er der fokus på at gøre løberne klar til Dansk Skøjte Union´s (DSU) Basic 1 mærke, som giver adgang til at blive konkurrenceløber. K-aspiranterne vil når de er klar til det, få koreograferet deres eget program til at kunne deltage i FunSkate konkurrencerne. For at være på K-aspirant holdet skal man naturligvis passe sin træning, (dvs. komme til tiden, off-ice træning og selvfølgelig på isen).


Konkurrencer består af nogle elementer samt en friløbsdel, hvor man får koreograferet sit eget program. Programmet skal man løbe for dommerne. Ved programmer skal man min. deltage i 2 konkurrencer (pr. sæson). Er der noget man er forhindret i, skal man oplyse dette via Holdsport og holdes ansvarlige træner.


Holdet skal gøres klar til at bestået DSU Basic 1 mærket, til at kunne blive konkurrence-løber under Dansk Skøjte Union. tekniske krav til K-Aspiranter: Minimum enkel loop eller enkel flip i kombination med enkel tåloop/loop.

 

Konkurrenceholdet - K-løbere

Er for løbere, der som minimum har bestået DSU’s basic mærke, som er krav for at kunne deltage i DSU’s konkurrencer. K-løbere er inddelt i tre undergrupper. 

K1 løbere: TSK Tekniske Krav: For NYE K-løbere i Novice K1-Senior K1 skal man kunne udføre en 1Axel, samt en parallelpiruette level B, eller siddepiruette level 1.

K2 Løbere: TSK Tekniske Krav: Minimum kunne udføre  en 1Axel  + Øve eller kunne udføre op til til 1-3 forskellige dobbelt spring, samt vise en parallel piruette level basic, eller siddepiruette level 2. Og kunne klare mærke kravene til Basic 2.

K3 løbere: TSK Tekniske Krav: Skal Minimum kunne udføre 3 forskellige dobbeltspring, samt 2 forskellige piruetter der indeholder levels, herunder en godkendt kombinationspiruette på minimum level 1.

For at være K løber skal man passe sin træning både på isen og til off-ice. Der er også pligt til at deltage ved min. 3 konkurrencer (pr. sæson), Prioriterede konkurrencer er Sjællandscup og Danmarkscup. (Svarende til Sjællands- og Danmarksmesterskaberne for K-løbere) Man bedes melde fra på holdsport eller til cheftræneren, hvis man er forhindret i sin træning.


Mesterskabsholdet - M-løbere

Er for løbere der har bestået DSU’s mærke til at deltage i DSU’s mesterskabskonkurrencer. Det er kun M-løbere, som kan deltage i Danmarks-mesterskaberne. M-løberne har mulighed for at planlægge deres træningsskema sammen med cheftræneren. En M-løber træner 4-6 dage om ugen og træner ikke kun med andre M-løbere, men også med K-løbere. For at være M-løber skal man passe sin træning både på isen og til off-ice. Der er også pligt til at deltage ved min. 4 konkurrencer (pr. sæson), Prioriterede konkurrencer er SM og DM. Man bedes melde fra på holdsport eller til cheftræneren, hvis man er forhindret i sin træning.

 

Funskate

FunSkate holdene er for løbere i alderen 11+ år. Det er trænernes og den Skøjteskole Ansvarliges vurdering med udgangspunkt i dokumentet ’Krav til holdoprykning’, hvornår man er klar til at få tilbuddet om at rykke til dette hold.


Som løber på FunSkate holdet skal man deltage i minimum 1 ud af 3 FunSkate konkurrencer pr. sæson.

Holdet har 3 ispas og 2 off ice ugentligt. 

 

Voksenhold

Voksenholdet er for nybegyndere og let øvede i alderen 18+ år. På dette hold har man mulighed for at deltage i konkurrencer.

Holdet har 1 ispas om ugen.  


FreeSkate

FreeSkate er for tidligere konkurrence- og mesterskabsløbere. På dette hold har man mulighed for at deltage i konkurrencer.

Holdet har 1 ispas om ugen. 

Krav til holdoprykning findes her.


Kontingent

Priserne nedenfor er for 1 måned og gældende for sæsonen 2023/24 :


Hold

Pris for 1 måned

Skøjteskolen – alle hold

465

Mini 1+2

540

Funskate 1+2+3

580

Ina Bauer

940

SpreadEagle

940

Volley

940

Euler

940

Chocktaw

1.050

Loops

1.050

Counter

1.050

Twizzle

1.150

Bracket

1.150

Rocker

1.150

Voksenhold200

Støttemedlem pr. sæson

500

Skøjteleje

350 (for hele sæsonen)


Automatisk kortbetaling i TSK

Efter indmelding bliver det løbende kontingent automatisk trukket fra det registrerede betalingskort, hvor man betaler for 1 måned ad gangen.


Skøjteleje

Der betales kr. 350,00, pr. sæson for leje af klubbens skøjter. Dette går til vedligeholdelse (slibning, snørebånd og slitage mm). Skøjtelejen eller dele deraf refunderes ikke ved udmelding i løbet af sæsonen. 


Få gratis kontingent Kunne du tænke dig at få gratis kontingent og samtidig støtte TSK? Det kan du hvis du skaffer sponsorer til klubben. Hvis du kan skaffe sponsorer, der dækker mere end 3 gange det beløb som kontingentet lyder på, kan du få gratis kontingent. Hvis du f.eks. betale 3.000 kr. om året i kontingent, så skal du skaffe sponsorer for mere end 9.000 kr. Se mere om sponsorer her.

 

Kontingent til Dansk Skøjte Union (DSU)

Alle medlemmer i TSK betaler kontingent til DSU på 220 kr. om året. I TSK har vi valgt at bruge sponsorpenge på dette, og derfor betaler TSK dette medlemskab i DSU, så ingen løbere betaler direkte.

 

Udmelding af TSK:

Udmelding skal altid ske skriftligt til TSK, hvorefter man modtager en bekræftelse.


Klubskifte

I en nylig kommunikation til klubberne mindede vi om proceduren ved klubskifte. Denne gælder dog kun for løbere med Basic 1 og op, så hermed den opdaterede procedure: Når en løber med Basic 1 mærke og op ønsker at skifte klub, skal den afgående klub i en mail til DSU bekræfte, at løberen ønsker at skifte klub (med navn på den nye klub), og at den afgående klub ikke har nogen restancer hos løberen. Herefter sørger DSU dels for at registrere klubskiftet i vores mærkedatabase og dermed sikre, at den pågældende løber stiller op for den rigtige klub ved konkurrencer, og dels for at bekræfte klubskiftet til løberen/dennes forældre.


Dette gælder også klubskifte, eftersom klubben skal f.eks. give besked til DSU.  Se evt. K3.07 


OBS: Der bliver ikke refunderet noget kontingent, hvis man stopper midt i en måned.

 

TSK’s MobilePay:

Hvis man betaler med MobilePay skal det være med en ledsagende tekst, så vi kan se, hvilken betaling og hvilket medlem, der er tale om.

TSK’s MobilePay nummer er 52491


TSK’s bank:

Hvis man betaler via bankoverførsel, skal det være med en ledsagende tekst, så vi kan se, hvilken betaling og hvilket medlem, der er tale om.

BANK: Danske Bank 

Reg. nr. 9570 Konto nr. 0006437095

Iban nr. DK9230000006437095

Swift code: DABADKKK