Konkurrencer

Tilmelding til konkurrencer:

Medlemmer, der skal til konkurrence, tilmelder sig og betaler i Holdsport. TSK tilmelder derefter løberne samlet og inden deadline til de enkelte konkurrencer. Klubbens medlemmer betaler selv deres konkurrencegebyrer. Ved afbud skal TSK’s trænere have besked hurtigst muligt.


Nyt skøjteprogram:

Når en løber skal have et program – enten det første eller et nyt - er det TSK’s trænere, som laver det i TSK’s egen skøjtetid. Dette koster ikke ekstra (med mindre at man ikke kan vente, og får det lavet privat). Der bliver lavet nyt program ca. hvert 2. år iflg. aftale med træneren. Det er TSK´s træner der vælger “rækkefølgen” af hvem der skal have lavet programmet først.


Vigtigt! – Man har pligt til at oplyse om evt. ferie/lejrskole/afbud (også til konkurrencer), hvis man er kommet på denne liste (da det skal gå op i en højere enhed, og andre venter).

Modtager man et nyt f.eks. et FunSkate/konkurrence/mesterskabs program, forventer vi at man som minimum deltager i 2 konkurrencer pr. sæson. Dette skyldes, at det er tidskrævende og koster mange TSK-ressourcer at  finde og klippe musik, koreografere og øve programmet. TSK støtter med 50 % for programmusikken.


VIGTIGT – specielt til forældre!

Når man modtager et program, bedes man filme programmet hurtigst muligt, også gerne i brudstykker – dette kan gøre det nemmere for løberen at huske programmet. Specielt hvis man modtager programmet sidst på sæsonen, og skal starte op i ny sæson. De yngre løbere kan nemt glemme f.eks. trinforløbet tit, da det kan være svært.  Derfor er det utrolig vigtigt at filme det. Man kan også tegne på programmet på et stykke papir, evt. sammen med løberen og træner.

Der må heller ikke laves rettelser på programmerne, med mindre det er aftalt med træneren på forhånd så TSK skal kunne stå inde for ændringerne.

 

Foto:

TSK tager lejlighedsvis foto eller optager video i forbindelse med træninger, stævner, konkurrencer, opvisninger og øvrige events.


TSK bruger foto og videomateriale på hjemmeside, på de sociale medier, i lokalaviser mm. Ved indmeldelse accepterer man, at klubben benytter foto og video hvor medlemmer kan optræde. Hvis et medlem ønsker at frasige sig denne automatiske accept, skal man sende mail til TSK.


Til Flyver Cup tager TSK fotos at alle deltagere, som TSK´s medlemmer kan købe. Til andre konkurrencer kan der også være fotograf, f.eks. via Arnason Sportsfoto. Her skal bruges en Fotoaccept.