Skøjtepleje

Husk at passe på dine skøjter

Det er vigtigt, at du passer på dine skøjter, uanset om du lejer dem af klubben, eller om du har dine egne skøjter. Når du har været på isen, skal du altid tørre dine klinger af med en god klud eller et vaskeskind og samtidig sørge for at sålen ikke er våd. Sæt aldrig de våde skøjtebeskyttere tilbage på klingerne, da det hurtigt får klingerne til at ruste. En god idé er at bruge klingeovertræk, så er du sikker på at klingerne ikke tager skade, ej heller når de ligger i skøjtetasken, da klingerne kan skære imod hinanden og derved blive ødelagt.


Husk, at dine skøjter skal slibes regelmæssigt – også lejede skøjter! Behovet for slibning vil nok være begrænset i starten, da samtlige skøjter er nyslebne. Men er du i tvivl, så hør med din træner, som ved hvornår skøjterne skal slibes og hvordan det foregår.


Løber man på udendørs is skal skøjterne slibes oftere. Man må derfor ikke bruge TSK´s skøjter til dette, da der kan ligge skjult græs, blade, jord og sten under sneet. Bruger man alligevel skøjterne udendørs, skal man selv betale for skaderne og evt. nye klinger.


Er der store hakker og rust, skal man tage en snak med bestyrelsen, da det er en misvedligeholdelse af TSK´s skøjter.

Priser for slibning og evt. hægter : 

Hægter (hvide) påsættes for kr. 25,00 pr. stk.

Alm. og de nye aluminiums klinger slibes for kr. 35,00 pr. par


Ikke medlemmer:

Hægter (hvide) påsættes for kr. 50,00 pr. stk. 

Alm. og de nye aluminiums klinger slibes for kr. 50,00 pr. par